ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Охорона здоров'я
Догулялись: Правительство усиливает меры безопасности для борьбы с коронавирусом
18:18 / 01.04.2020
Здравоохранение

ОДЕССА, 01 АПРЕЛЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Кабинет Министров Украины принял новые, более жесткие, меры безопасности, необходимые для борьбы с коронавирусом.

Как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», об этом говорится на Фейсбук-странице Кабинета Министров Украины.

В сообщении Кабмина сказано:

під час карантину, який триватиме до 24 квітня 2020 р. на всій території України, серед внесених нових змін діятиме заборона на:

перебування в громадських місцях без вдягнутої маски чи респіратора;

переміщення групою осіб більш ніж дві особи, крім випадків службової необхідності та супроводу дітей;

перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 16 років, без супроводу повнолітніх;

відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності;

відвідування спортивних та дитячих майданчиків;

проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування тощо.

Запровадження більш жорстких вимог щодо карантину зумовлене щоденним зростанням кількості хворих на COVID-19 в Україні більше, ніж на 10%, та враховуючи рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і досвід міжнародної практики.

Детальніше: https://bit.ly/39y4NAv

ИА «Контекст-Причерноморье» напоминает, что даже введенные сегодня Правительством Украины ограничения – весьма либеральны, по сравнению с введенными во многих европейских странах, где штрафы за немотивированный выход на улицу начинаются с пары тысяч евро, а также то, что врачи настоятельно рекомендуют соблюдать карантин и без крайней необходимости не выходить из дома.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013
Перейти на повну версію сайту