ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Промисловість
Одеський припортовий відзначає 44-річчя
12:16 / 28.12.2022

ОДЕСА, 28 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Керівництво АТ «Одеський припортовий завод» привітало колектив підприємства з його 44 річницею.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеського припортового заводу.

У повідомленні підприємства сказано:

АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ОДЕСЬКИЙ ПРИПОРТОВИЙ ЗАВОД» – 44! Привітання трудового колективу заводу від Наглядової ради АТ «ОПЗ»

Цей день народження заводу став особливим для кожного з нас. Як і вся Україна, наше підприємство у складних умовах воєнного часу виборює право жити та працювати у вільній незалежній країні.

Вперше за свою 44-х річну історію існування завод був вимушений одночасно призупинити виробництво основної продукції та прийом й перевантаження хімічного продукту на морський транспорт. Але, навіть в умовах зупиненого основного виробництва, в ситуації жорсткої економічної кризи, трудовий колектив АТ «ОПЗ» продовжує наполегливо працювати, сміливо знаходячи нові шляхи виробничої діяльності підприємства.

Сьогодні наше головне завдання – втриматися, зберегти накопичений потенціал і продовжити йти шляхом розвитку, наближаючи час запуску виробництва.

Впевнений, разом ми зможемо подолати будь-які випробування, якими б складними вони не були. Потужні агрегати заводу обов’язково запрацюють знову і вкрай важлива для суспільства продукція знову надійде своїм замовникам. А поки що кожен з нас на своєму місті робить все, щоб наблизити Перемогу України!

Тож дозвольте у цей день від імені Наглядової ради АТ «ОПЗ» привітати заводчан з Днем народження рідного заводу, побажати всім стійкості, віри у нашу країну та сил для перемоги! Миру, добра та достатку кожній родині!

З повагою,

Голова Наглядової ради АТ «ОПЗ», Юрій ДУДЄНКОВ


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту