ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Міжнародні відносини
Одеські рятувальники отримали техдопомогу від польських колег
18:05 / 30.12.2022

ОДЕСА, 30 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області отримали технічну допомогу від Державної пожежної служби Польщі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Одеській області.

У повідомленні рятувальників сказано:

Головне управління ДСНС України в Одеській області отримало чергову допомогу від польських колег у вигляді генератора, промислового павербанку та двох мачтових акумуляторних ліхтарів загальною вартістю на 31 тисячу злотих. Майно було передано представникам Головного управління під час проведення підсумкової наради по завершенню четвертого етапу проєкту «Підвищення ефективності реагування українських аварійно-рятувальних служб на надзвичайні ситуації, що реалізується в рамках програми польського співробітництва у галузі розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польщі.

Нарада проходила в місті Закопане з 27 по 29 грудня 2022 року. Учасниками заходу були представники Воєводської Комендатури Державної пожежної служби міста Краків, Головних управлінь ДСНС України Одеської, Хмельницької, Тернопільської, Івано-Франківської областей та Головного управління ДСНС України в місті Києві. З метою відзначення результатів такого співробітництва до наради доєднався Генеральний Консул України в Кракові — Вячеслав Войнаровський.

Присутні обговорили хід реалізації даного етапу проєкту то його позитивних результатів, зокрема під час проведення тренінгів, та окреслили подальші напрямки для впровадження п'ятого етапу.

Окрім того, українська делегація мала нагоду висловити вдячність польським колегам за всебічну та постійну підтримку, особливо в період протистояння збройним силам російської федерації.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту