ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Більше двох тисяч звернень надійшло до поліції області у святкові дні
11:06 / 03.01.2020
Більше двох тисяч звернень надійшло до поліції області у святкові дні

ОДЕСА, 03 СІЧНЯ 2020 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР'Є — Правоохоронці Одещини забезпечили правопорядок під час новорічних святкових заходів.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'є» повідомили у Відділі комунікації поліції Одеської області.

Святкові гуляння були гучними та масовими, але, завдяки присутності працівників правоохоронних органів та правосвідомості громадян, минули без суттєвих порушень.

Лише в ніч з 31 грудня 2019-го на 1 січня 2020-го в Одесі та області пройшли сімдесят дев’ять новорічних масових заходів, участь у яких взяли близько п’ятдесяти тисяч громадян. Публічну безпеку жителів та гостей регіону забезпечували посилені наряди поліціянтів та нацгвардійців. Зокрема, лише центральну частину Одеси у новорічну ніч патрулювали 200 правоохоронців.

Загалом за дві доби — 31 грудня та 1 січня — до поліції надійшло трохи більше двох тисяч повідомлень про ймовірні правопорушення. Два з них стосуються розбійних нападів, три – грабежів, одне – вбивства на побутовому ґрунті, яке тієї ж доби було розкрито. Складено близько трьохсот протоколів відносно порушників адміністративного законодавства. З них 28 — на громадян, які сіли за кермо у стані алкогольного сп’яніння, 5 — за дрібне хуліганство і 9 — за домашнє насильство.

На жаль, не обійшлися новорічні святкування без постраждалих від піротехніки. Внаслідок необережного поводження з піротехнічними виробами по Одесі та області були травмовані дев’ятеро людей, троє з яких — діти.

«У цілому ж і новорічна ніч, і наступна святкова доба минули спокійно. Це спільний результат роботи правоохоронців та правосвідомості громадян. Ми вдячні всім, хто дослухався до наших рекомендацій та дотримувався вимог закону і заходів безпеки. Наразі поліціянти регіону продовжують нести службу у посиленому режимі», — зазначив заступник начальника ГУНП Сергій Махотін.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту