ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
СБУ: в Одесі ліквідована мережа збуту кокаїну
12:33 / 04.10.2023

ОДЕСА, 04 ЖОВТНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцейськими викрили і ліквідували мережу збуту кокаїну в Одесі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Управління СБ України в Одеській області.

У повідомленні облуправління Служби сказано:

Оперативники спецслужби встановили, що організував наркобізнес мешканець Одеси, який реалізовував кокаїн оптом перевіреним клієнтам. У середньому фігурант збував 1 грам наркотику за 90 доларів США в оптової закупівлі.

Співробітники СБУ затримали наркоділка у середмісті Одеси з партією кокаїну для чергового клієнта. Майже 680 грамів наркотика були запаковані під виглядом солодощів.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили ще майже 700 грамів кокаїну, знаряддя для фасування наркотику, зокрема електронні ваги, зіп-пакети тощо.

Загалом вилучено понад 1,380 кг наркотику, вартість якого за цінами чорного ринку становить понад $120 тисяч.

Наразі затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Тривають необхідні слідчі (розшукові) дії для встановлення всіх осіб, причетних до протиправної діяльності, та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Операція проводились співробітниками СБУ Одеської області спільно зі слідчими Нацполіції за процесуального керівництва Малиновської окружної прокуратури міста Одеси.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту