ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Прокуратура Одещини: чиновниця підозрюється у виведенні з державласності санаторію на курорті «Куяльник» вартістю близько 1 млрд грн
17:58 / 05.02.2024

ОДЕСА, 05 ЛЮТОГО 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Керівництвом Одеської обласної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору у несанкціонованій зміні інформації, що оброблюється в автоматизованих системах (ч. 3 ст. 362 КК України).

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської обласної прокуратури.

В повідомленні прокуратури сказано:

За даними слідства, держреєстратор у 2019 році без наявності правових підстав зареєструвала за приватним підприємством право власності на майно об’єднання санаторно-курортних закладів на курорті «Куяльник».

Внаслідок таких дій законному власнику майна завдано близько 1 млрд грн шкоди.

Заходи з викриття кримінального правопорушення здійснювалися прокурорами Суворовської окружної прокуратури м. Одеси спільно зі співробітниками Одеського управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ за оперативного супроводу УСБУ в Одеській області.

Раніше суд задовольнив позов Одеської обласної прокуратури та повернув у державну власність майновий комплекс на курорті «Куяльник» площею понад 100 000 м кв.

На даний час прокуратурою забезпечено виконання судового рішення, а право власності на вказаний об’єкт зареєстровано за державою в особі Фонду державного майна України.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту