ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Влада
Сергей Гриневецкий рассказал о своем первом рабочем дне на посту председателя Одесской ОГА
10:48 / 02.12.2020
Власти

ОДЕССА, 02 ДЕКАБРЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Сразу после представления на должность новый председатель Одесской облгосадминистрации Сергей Гриневецкий предпринял ряд шагов, направленных на противодействие распространению COVID-19.

Как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», об этом говорится на Фейсбук-странице Сергея Гриневецкого и на официальном сайте Одесской ОГА.

Во вчерашнем посте нового главы ОГА сказано:

Сьогодні офіційно приступив до виконання обов’язків голови Одеської обласної державної адміністрації. Звісно, був напружений, складний, відповідальний день. Хоча у губернатора кожен день саме такий. Розпочався він із апаратної наради, потім – брифінг для представників мас-медіа, а далі – перша селекторна нарада з головами райдержадміністрацій, сільськими, селищними та міськими головами і керівниками департаментів ОГА.

Із промовою під час офіційного вступу на посаду можна ознайомитися на офіційному сайті Одеської обласної державної адміністрації https://oda.odessa.gov.ua/promova-golovy-oda-sergiya-gryneveczkogo-pid-chas-oficzijnogo-vstupu-na-posadu/?fbclid=IwAR3yBgMd7YqwR2UY__AaAkhjrnXLrFypeIajqB2gq6634-DopLlFJL-gPRY

Завтра з ранку відвідаю обласний центр соціально значущих хвороб та проведу там нараду з нагальних питань щодо подолання коронавірусної інфекції.

А в сообщении пресс-службы ОГА говорится:

Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький провів першу селекторну нараду з керівниками департаментів ОДА, головами РДА, сільськими, селищними та міськими головами. Під час наради заслуховувалася доповідь т. в. о. директорки департаменту охорони здоров’я Наталії Одарій-Захар’євої. Вона надала актуальну інформацію щодо епідемічної ситуації в регіоні та нагадала про необхідність ефективного використання субвенції, яка надійшла до місцевих бюджетів для забезпечення лікарень регіону киснем.

«Цю субвенцію необхідно використати ефективно — вона не може перейти на наступний рік. Кошти мають бути освоєні для найскорішого забезпечення лікарень киснем. Також сьогодні до Одещини надійшли ще 140 кисневих концентраторів. Прошу розподілити їх по медзакаладах області», — зазначив голова ОДА Сергій Гриневецький.

Під час наради також розглядалися теми цивільної оборони, освіти, цифровізації та державного аудиту. Очільник області доручив керівникам департаментів підготувати напрацювання щодо нагальних питань, серед яких: підготовка регіону до введення локдауну, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, забезпечення півдня Одещини якісною питною водою, виведення з «тіні» земельних відносин. Пропозиції по кожному з питань мають бути розроблені найближчим часом.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.022
Перейти на повну версію сайту