ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Влада
Председатель Одесской ОГА принял участие в заседании облсовета
17:51 / 19.02.2021
Власти

ОДЕССА, 19 ФЕВРАЛЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Председатель Одесской областной государственной администрации Сергей Гриневецкий принял участие в заседании Одесского областного совета VIII созыва.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе Одесской ОГА.

В сообщении облгосадминистрации сказано:

Голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький взяв участь у пленарному засіданні 5-ої позачергової сесії Одеської обласної ради, що відбулося за присутності більшості депутатів (81 з 84).

Предметом обговорення та прийняття депутатських рішень став комплекс актуальних питань економічної, соціальної та культурної сфер, зокрема, затвердження 6-ти середньострокових регіональних цільових та комплексних програм щодо цифрової трансформації, розвитку малого і середнього підприємництва, виховання й розвитку дітей та молоді, розвитку туризму й курортів, міжнародної та інвестиційної діяльності.

Також були розглянуті питання стосовно діяльності комунальних підприємств й установ та об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Відповідно до порядку денного разом депутати опрацювали 62 питання (не враховуючи депутатські запити), по переважній більшості з яких були прийняті позитивні рішення.

Засідання сесії пройшло у дієвому режимі, узгоджено та конструктивно.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.010
Перейти на повну версію сайту