ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Влада
Глава Одесской ОГА проинспектировал взятую под личный контроль школу-долгострой
14:30 / 01.03.2021
Власти

ОДЕССА, 01 МАРТА 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Председатель Одесской областной государственной администрации Сергей Гриневецкий посетил строительство школы в селе Ставрово Подольского района.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе Одесской ОГА.

В сообщении облгосадминистрации сказано:

У неділю, 28-го лютого, голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький відвідав з робочим візитом Комунальний опорний заклад освіти «Ставрівський навчально-виховний комплекс (загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти) Окнянської селищної ради, розташований у с. Ставрове Подільського району.

Об’єкт відбудовується у рамках Президентської Програми «Велике будівництво».

Нагадаємо, що будівництво розпочалося у 2007 р. Протягом майже трьох років через неякісну підготовку проєктно-кошторисної документації, постійну зміну підрядників та замовників робота велась доволі повільно, із порушенням відповідних норм та строків.

У грудні 2020 р. Сергій Гриневецький взяв питання ходу будівельних робіт на постійний контроль. 09.01.2021 р. відбулася його перша робоча поїздка до с. Ставрове, де були окреслені основні завдання і терміни.

На сьогодні будівельна готовність вже складає більше ніж 90%.

Голова ОДА визначив строком закінчення робіт та здачі в експлуатацію – 02.05.2021 р. Він наголосив на необхідності завершити роботи якісно, усунути усі недоліки, зокрема в обладнанні системи опалення, каналізації та водовідведення.

Окремо керівництву Служби автомобільних доріг в Одеській області було надано розпорядження найближчим часом відбудувати якісну дорогу до Ставрівського НВК.

Зазначимо, що Ставрівський НВК розрахований на 250 учнів та надає освітні послуги мешканцям 12-ти навколишніх сіл Окнянської селищної територіальної громади.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту