ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Політика
Новоназначенный Глава Одесской ОГА Сергей Гриневецкий обратился к жителям региона
15:05 / 29.11.2020
Политика

ОДЕССА, 29 НОЯБРЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Назначенный Указом Президента Украины главой Одесской областной государственной администрации Сергей Гриневецкий выступил с обращением к своим землякам – жителям региона.

Как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», об этом говорится на Фейсбук-странице «Наш выбор — Сергей Гриневецкий».

В сообщении Почетного гражданина Одессы и Одесской области сказано:

Шановні друзі! Дорогі земляки!

28 листопада 2020р. вийшов Указ Президента України Володимира Зеленського про призначення мене на посаду голови Одеської обласної державної адміністрації.

Я чітко усвідомлюю свою величезну відповідальність перед кожним з вас, перед усіма мешканцями багатонаціональної Одещини, відповідальність перед Україною. Моє коріння тут, і тільки з Одещиною я пов'язую своє майбутнє.

Маю чітку стратегічну програму дій, на основі якої можна будувати нові плани і здійснювати проекти, що відповідають духу часу. Вона визначає пріоритети та завдання, які охоплюють всі ключові сфери життя регіону, головним з яких сьогодні є подолання пандемії коронавірусної інфекції COVID-19 в регіоні. Також серед першочергових завдань — збереження миру, політичної стабільності, міжнаціональної злагоди; вибудова діючої вертикалі місто-область-центр.

Моя команда буде сформована з професіоналів, які довели свою спроможність на ділі: досвідчені політики, лідери місцевого і регіонального самоврядування, практики, які не з чуток знають про проблеми територіальних громад. Впевнений, в систему державного управління повинні прийти тільки гідні, професійні, освічені люди – представники нашого регіону.

В ці дні отримую багато слів підтримки та побажань. Від щирого серця дякую за вашу згуртованість, за віру в те, що ми можемо багато чого змінити на краще. Вважаю це величезним політичним капіталом і надійною моральною опорою, адже моя політична платформа — це відповідь на головні запити наших громадян.

Шлях вперед не буває простим, це завжди складний пошук. Але не варто забувати, що історія не прощає байдужості і непослідовності, розслабленості і самозаспокоєння, особливо сьогодні, в переломну епоху змін в усьому світі. Ми маємо досягти гідних результатів. Вірю, так і буде. Зроблю для цього все, що в моїх силах!

Сергій Гриневецький


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту