ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Соціальна сфера
Проєкт з підтримки ветеранів у працевлаштуванні стартує в Одесі
17:32 / 14.07.2023

ОДЕСА, 14 ЛИПНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – В Одесі стартує проєкт з підтримки ветеранів та членів їхніх родин, які втратили роботу через війну, передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я».

Про це повідомили в офіційному каналі Одеської міської ради в Telegram.

У рамках проєкту USAID «Економічна підтримка України» реалізується програма «Територія відновлення та розвитку». Мета проєкту — стимулювання підприємницької діяльності, підвищення навичок щодо пошуку роботи та працевлаштування, надання допомоги щодо соціальної адаптації ветеранів та членів їхніх сімей, які втратили роботу внаслідок вторгнення росії в Україну.

У рамках проєкту для його учасників будуть проводитися безкоштовні онлайн-тренінги з працевлаштування та відкриття власного бізнесу. До програми можуть долучитися мешканці таких областей: Кіровоградської, Івано-Франківської, Львівської, Чернігівської, Сумської, Житомирської, Одеської, Дніпропетровської, Полтавської, Київської та Закарпатської.

Тренінги почнуться в серпні й триватимуть до листопада. На початку навчання учасників проєкту чекають тренінги з психологічного відновлення, далі — лекції HR-спеціалістів та бізнес-тренерів щодо успішного працевлаштування та відкриття власної справи.

По закінченню навчальних курсів учасники навчаться писати резюме, проходити співбесіди, писати бізнес-план, розробляти власний стартап, залучати кошти для відкриття власного бізнесу та просувати власну справу. Після успішного старту бізнесу учасникам проєкту надаватиметься супровід та менторська підтримка їхнього проєкту.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту