ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Суспільство
Завтра в Одессе откроется выставка об украинских воинах
16:56 / 02.12.2020
Общество

ОДЕССА, 02 ДЕКАБРЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — 3 декабря в Одесском историко-краеведческом музее состоится открытие выставки «Воины. История украинского войска».

Об этом, как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», сообщается на Фейсбук-странице Южного межрегионального отдела Украинского института национальной памяти.

В сообщении УИНП:ЮГ сказано:

Запрошуємо 3 грудня о 14.00 на відкриття виставки «Воїни. Історія українського війська» в Одеському історико-краєзнавчому музеї

Інформаційно-просвітницький проєкт «Воїни. Історія українського війська» ініційовано Українським інститутом національної пам’яті та втілено в життя у формі пересувної виставки.

Виставка – це 19 розповідей про історію військових формувань на теренах України від часів Русі до сьогодення. Експозиція дає змогу зазирнути в минуле та подивитися, якими були однострої та зброя українських воїнів у різні історичні епохи. Світлини супроводжує інформація про тип військових організацій, чисельність і озброєння військ, методи воєнного мистецтва та найвизначніші битви.

Виставку «Воїни. Історія українського війська» відкриваємо напередодні Дня Збройних Сил України, адже невід’ємним елементом реформ в українській армії має бути відродження українських військових традицій.

Експонуватися виставка буде з 3 грудня 2020 р. по 5 січня 2021 р. щоденно, з 10.00 до 17.00, вихідний день — п'ятниця.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту