ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Суспільство
«Корпорація монстрів» зібрала суму, необхідну для передачі Силам оборони України рекордної партії дронів
17:31 / 13.08.2023

ОДЕСА, 13 СЕРПНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

333 дрони для ЗСУ

Днів -10

Переказів на рахунок фонду — 3825

Переказів в Моно банку — 5830

Переказів на Пєйпал — 209

Разом 9864.

Складно сказати яка кількість людей зробили перекази (бо я точно знаю що були такі, хто кожного дня робив маленькі перекази) але все одно нас, хоч по суті і не так багато, (ну що таке 10 тис в

розрізі країни? ) одночасно нас було дуже дуже багато, бо таку сумму за такий невеликий строк можно було зібрати тільки разом!

9 млн 333 тис грн зібрано.

Замовлення вже майже всі зроблені. Очикуємо тільки контракт на фпв і «сідаємо» чекати наших птахів.

Це буде велика зграя.. дуже велика. Трішечки навіть більша ніж ми з вами очікували (але це все вже по факту приїзду буду писати..))

Все це стало можливе Саме завдяки всім вам! Не тілки тим, хто донатив. А й тим, хто робив сові дописи, хто родив репости і хто розповідав про збір в інших інформаційних джерелах.

Дякую та пишаюсь тим, що тут зібралися ті, кому не все одно і хто дійсно готов віддати іноді останнє, щоб допомогти війську.

Одеса

На день ближче до перемоги

Ну і особливо не видихайте)) ну може на вихідни тільки. Бо за ці 10 днів понакопичувалося ще багато інших важливих справ (і підводники, і сапери, і медики) і зупинятися не можно. Хоча, ми все одно закривали дуже терміново запити, як я не намагалася не витрачати нічого але купувалися складові на ретранслятори, ноути для розвідки, яка потрапила під обстріл, відеотранслятори на попередні фпв і таке інше) тож зібрали за ці дні ми з вами навіть трішечки більше — 9,9 млн грн!!

Бо ви кращі

Ps. Піду гідазепаму якогось проковтну .. бо це був ще той іспит. Ненавиджу марафони)


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту