ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Суспільство
Міськрада: в Одесі провели форум громадянського суспільства
13:11 / 26.07.2024

ОДЕСА, 26 ЛИПНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — У Міжнародному культурному центрі UNION в Одесі відбувся форум громадянського суспільства «Можливості та партнерство».

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в департаменті інформації Одеської міськради (телеграм-канал).

В повідомленні міськради сказано:

Головна мета форуму – сприяння ефективній комунікації між організаціями громадянського суспільства (ОГС), міжнародними організаціями та органами місцевого самоврядування з метою розвитку сталого та відповідального партнерства, розробки ефективних рішень реагування на виклики воєнного часу.

До участі були запрошені місцеві громадські та волонтерські організації, громадські діячі, представники міжнародних місій, державних установ та соціально відповідального бізнесу.

Почесними гостями форуму стали постійна координаторка системи ООН в Україні пані Деніз Браун і заступник Міністра соціальної політики України Назар Танасишин.

«Таке широке представництво говорить про розвиток нашої співпраці. І головне — її ефективність», — звернувся до представників громадськості мер Одеси Геннадій Труханов.

«Коли я приїхав до Одеси, у мене було багато запитань. У відповідь я отримав круті конкретні рішення, які вже працюють у місті. Тому я не міг не відвідати форум, де зібралися усі ті люди, які втілюють ці рішення в життя», — зазначив Назар Танасишин.

У рамках заходу представники організацій поспілкувались із міським головою та надали свої пропозиції. Також було проведено декілька панельних дискусій, спрямованих на розвиток взаємовідносин між владою та громадою.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту