ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Суспільство
«Корпорація монстрів» збирає «шкільні товари» для реабілітації поранених Захисників України арт-терапією
16:36 / 27.08.2024
Суспільство

ОДЕСА, 27 СЕРПНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Всім дратуті))

Минулого разу, коли ми збирали матеріали для творчості для ребцентру ветеранів, в нас з вами вийшло неймовірно — забеспечили аж три центра!

Знов звертаюсь до вас і сподіваюсь що вчасно, бо на носу початок шкільного року і всі зараз будуть точно купляти щось для дітей.

По можливості купить також і для захистників, які проходять реабілітацію в центрі де працює мій друг

потрібні картини за номерами, розмальовки та канцтовари для арт-терапії.

(Фарби, пензлики різні, пластилин, кольоровий папір, картон, фарби для пальчиків, ножиці, набори для вишивання та що завгодно для творчості)

Приносити кожен день з 8:00-19:00 Одеса

Французький бульвар 28/30

Чи присилати

Нова пошта 33

Корпорація монстрів

0931994238

Арт-терапія в #Український_центрі_ветеранів —це важливий метод психологічної підтримки, що спрямований на допомогу пацієнтам подоланні стресу, травм, і психологічних труднощів.

За допомогою творчих практик, таких як малювання, гончарство, музика, поезія ветерани та підопічні Центру можуть виразити свої емоції, які важко передати словами, та знайти нові шляхи для самовираження і відновлення.

Емоційне вираження: арт-терапія дозволяє ветеранам висловлювати свої емоції, страхи, спогади, що іноді важко зробити в розмовах.

Зниження стресу: творчі заняття сприяють розслабленню та зниженню рівня стресу, допомагаючи учасникам відволіктися від негативних думок.

Підвищення самооцінки: досягнення в творчості можуть допомогти ветеранам відновити віру в себе та відчути почуття гордості за свої досягнення.

Покращення комунікаційних навичок: групові заняття арт-терапії створюють простір для взаємодії та спілкування з іншими ветеранами, що поліпшує соціальні зв'язки.

Реабілітація та відновлення: через творчість ветерани можуть знайти нові способи подолання посттравматичного стресового розладу (ПТСР) і інших психологічних травм.

@Український державний медико-соціальний центр ветеранів війни


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту