ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Спорт
Легкоатлет з Одещини — срібний призер міжнародного турніру
14:18 / 01.06.2022

ОДЕСА, 01 ЧЕРВНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Одеський спортсмен Роман Кокошко став срібним призером міжнародного турніру з легкої атлетики.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі відділення НОК України в Одеській області.

В повідомленні відділення сказано:

Одеський штовхальник ядра Роман Кокошко завоював срібну медаль на міжнародному турнірі «Thumer Werfertag», який відбувся в німецькому місті Тум.

Друге місце одеському динамівцю принесла третя спроба, в якій він штовхнув ядро на 20,27 м. Він залишив позаду, зокрема, срібного призера Олімпійських ігор-2012 німця Давіда Шторля (19,91 м). Переміг британець Лінкольн Скотт (20,59 м).

Це другий результат в кар’єрі Романа КОКОШКА, який другий рік тренується в Португалії під керівництвом відомого українського тренера Володимира ЗІНЧЕНКА. Свій особистий рекорд Роман встановив 13 березня цього року на Кубку Європи з метань в Лейрії, хоча і виступав в групі В (20 м 49 см).

Роман КОКОШКО, срібний призер турніру «Thumer Werfertag»:

- Не реалізував себе. Форма хороша, але було холодно (9 градусів) і вітер. Прийшлося дуже тепло вдягатися, і це напевно якоюсь мірою позначилося на результаті.

Але був і приємний момент. Я давно мріяв позмагатися в одному секторі зі знаменитим німцем Давідом Шторлем (на фото з Романом КОКОШКОМ. — пресслужба). Мрія здійснилася і мені навіть вдалося його випередити.

Вже 4 червня в Лісабоні новий старт. Постараюся реалізувати свою готовність повною мірою.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту