ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Спорт
Лучники з Одещини – медалісти всеукраїнських змагань
17:23 / 24.02.2023

ОДЕСА, 24 ЛЮТОГО 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Одеські спортсмени завоювали медалі всеукраїнського турніру зі стрільби з лука.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі відділення НОК України в Одеській області.

В повідомленні відділення сказано:

Юні одеські спортсмени завоювали 2 бронзові медалі у відкритій першості СДЮШОР Чернівців зі стрільби з лука в приміщенні серед кадетів (2006-2008 рр.н, 2009 рр.н та молодші).

ДОСЯГНЕННЯ

Бронзовими призерами у командних змаганнях стали Дмитро КАЛАБІН (2006-2008 рр.н.) і Олександра САРАЄВА (2009 і молодші). В особистому турнірі обидва спортсмени виконали 2-й дорослий розряд. За підсумком змагань Дмитро посів 5-е місце і Олександра – 6-е.

У кроці до п’єдесталу зупинилась збірна, де виступала ще одна представниця секції стрільбі з лука Одеської обласної організації ФСТ «Динамо» Варвара БЕСПАЛА. В особистому вона посіла 8-е місце.

У змаганнях прийняли участь також взяли участь спортсмени Чернівецької, Львівської, Сумської і Івано-Франківської областей.

КОМЕНТАР ТРЕНЕРА

Наталія БУРДЕЙНА, тренерка секції «Динамо» зі стрільби з лука, срібна призерка Олімпійських ігор:

- Ми готувалися до чемпіонату України (чемпіонат був запланований 22-26 лютого в Черкасах. – пресслужба), але його перенесли на листопад. Тому поїхали постріляти в Чернівці, перевірити рівень підготовки, отримати досвід та поширити кругозір спортсменів, що теж важливо. Намагаємося будь-які змагання використовувати по максимуму.

НАСТУПНІ ЗМАГАННЯ

Це був заключний старт зимового сезону для одеських спортсменів. Наступний старт відбудеться вже просто неба, у Львові, 10-14 квітня — відкриті всеукраїнські змагання «Олімпійські надії».


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту