ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Спорт
Боксери Одещини – переможці та призери міжнародних змагань
17:02 / 30.08.2023

ОДЕСА, 30 СЕРПНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Юні спортсмени з Одеської області завоювали 4 медалі на міжнародних змаганнях з боксу.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі відділення НОК України в Одеській області.

В повідомленні відділення сказано:

Юні боксери Одеської області завоювали 4 медалі, з яких 2 золоті, на двох великих змаганнях, які відбулися минулого тижня.

ПІДСУМКИ

Ізмаїльська спортсменка Ангеліна РУМЯНЦЕВА (тренер – Луна РУМЯНЦЕВА) стала переможницею чемпіонату Європи серед школярів в категорії «до 51 кг», який проходив в Маріборі, а також була визнана кращою боксеркою змагань.

У Всесвітній гімназіаді (U-15), яка проходила в Ріо-де-Жанейро) Катерина КОТЕЛЕВСЬКА (БК «Брати», тренер — Дмитро УРЖУМЦЕВ) стала чемпіонкою («до 57 кг»), а Давід МОЛОДАН (Андріївка Білгород-Дністровський, тренер — Ігор ЮРЕСКУЛ) і Іван КАРПОВ, тренер — Владимир ОСИПЧУК) завоювали срібло -в категоріях — «до 46 кг» і «до 48 кг» відповідно.

ЄВРОПЕЙСЬКЕ ЗОЛОТО

На шляху до європейського золота Ангеліна РУМЯНЦЕВА перші два боя виграла достроково — в 1/8 фіналу Ноа Альтшулер із Ізраїлю (в першому раунді), в чвертьфіналі – Анастасію Шокорая із Грузії (в другому раунді). У півфіналі Ангеліна взяла верх над болгаркою Камелією Желязковою (5:0), а у фіналі – Летішею Маккі із Англії (4:1).


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту