ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Спорт
Міськрада: в Одесі провели благодійний забіг на підтримку українських ветеранів
13:13 / 29.10.2023

ОДЕСА, 29 ЖОВТНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — 28 жовтня 2023 року в Одесі відбувся благодійний забіг «Шлях ветерана 1.0 Єдність та Вдячність» на підтримку українських ветеранів та ветеранок.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в департаменті інформації Одеської міськради (телеграм-канал).

В повідомленні міськради сказано:

Організатор заходу — Комунальна установа «Сервисній офіс «Хаб ветеран» та громадська організація «Національне об’єднання вільних та амбітних (НОВА)».

У заході брали участь: ветерани війни, депутати та керівники департаментів Одеської міської ради, тренери-викладачі та вихованці дитячо-юнацьких шкіл, представники Молодіжної ради, громадських організацій, спортивної громади м. Одеси, а також юні одесити.

Учасників заходу привітали заступниця Одеського міського голови Світлана Бедрега та керівник сектору Одеської області Міністерства у справах ветеранів України Микола Сторожук.

«Цей день має об’єднати наших поранених військовослужбовців, ветеранів та жителів міста Одеси, включаючи дітей та молодь. Бо кожна дитина в нашій країні знає ціну кожного прожитого дня та має безмежну повагу та вдячність до ветеранів цієї клятої війни», — зазначила Світлана Миколаївна.

У благодійному забігу на користь ветеранів учасники подолали дві символічні дистанції: 100 м – ветерани та легенди одеського спорту та 500 м — усі охочі дорослі та діти від 7 до 16 років.

Результат учасників не фіксувався, адже усі результати – лише на Перемогу!

Також під час заходу для присутніх була представлена пізнавальна програма від представників прикордонної, рятувальної і кінологічної служб.

По завершенні благодійного забігу учасникам вручили шеврони та подарунки, а усі юні учасники забігу на фініші отримали «Переможне яблуко».


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту