ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Спорт
Одеська лучниця – призерка всеукраїнського турніру
18:11 / 21.03.2024

ОДЕСА, 21 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Одеська спортсменка завоювала бронзу на всеукраїнських змаганнях зі стрільби із лука.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі відділення НОК України в Одеській області.

В повідомленні відділення сказано:

Одеська лучниця Поліна ТКАЧЕНКО завоювала бронзову медаль всеукраїнського турніру найсильніших серед юніорів, який відбувся у Луцьку 15-17 березня.

ПІДСУМКИ

17-річна вихованка КДЮСШ №17 Поліна ТКАЧЕНКО (тренерка – Валерія ТКАЧЕНКО) завоювала нагороду в особистому турнірі в дисципліні «класичний лук». Завдяки цьому успіху Поліна візьме участь в Кубку Європи, який відбудеться 16-20 квітня в Софії.

МЕДАЛЬ В ДЕТАЛЯХ

Переможці визначалися за найменшою сумою показників в двох особистих турнірах (дві кваліфікації і один олімпійський раунд).

Обидва дні Поліна ТКАЧЕНКО була третьою в кваліфікації (дві серії по 36 стріл на дистанції 70 м), набравши 624 і 638 очок відповідно. В олімпійському раунді, який проводився в першому турнірі, одеситка також фінішувала третьою.

Таким чином, одеська лучниця за сумою трьох залікових вправах набрала 9 балів, поступившись Дар’ї Коваль із Сум (6) і Ірині Горлач з Києва (7).

У змаганнях брали участь 10 найсильніших лучників-юніорів України.

ЗА ЧЕСТЬ ОДЕЩИНИ

У змаганнях серед кадеток 5-е місце посіла Варвара БЕСПАЛА («Динамо», тренерка – Наталія БУРДЕЙНА), яка за сумою трьох показників набрала 14 очок. Відзначимо, що в перший день в олімпійському раунді (плей-оф) вона стала другою..


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту