ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Торгівля
«7 кілометр» святкує своє 33-річчя
13:47 / 20.12.2022
Торгівля

ОДЕСА, 20 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Адміністрація, підприємці та працівники Промтоварного ринку «7 кілометр» відзначають 33-річчя від його заснування.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Промтоварного ринку «7 кілометр».

В повідомленні підприємства сказано:

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РІДНИЙ РИНОК!

Промтоварний ринок «7 кілометр» відзначає 33 річницю від дня свого заснування! Вік зрілості та досконалості ми зустрічаємо, на жаль, у критичних обставинах та з важким серцем – наша країна, наші люди та наше підприємство переживають найтяжче випробування у своїй історії.

Тем не менш, ринок та підприємці гідно зустріли новий виклик і працюють на благо України, як завжди, виявляючи стійкість та активність. Ті, хто залишився на ринку – а це більшість його робітників, заново відбудовували всю роботу – від пошуку постачальників до нових логістичних маршрутів, підприємство шукає всі можливості, щоби стабільно працювати під час тотального дефіциту електроенергії, нестачі співробітників, обмежених ресурсів. Безліч співробітників та підприємців «7 кілометрів» пішли на фронт, всі ми з перших днів надаємо величезну благодійну підтримку тим, хто її потребує.

Зараз робота Промтоварного ринку «7 кілометр» спрямована на підтримку економіки України, збереження її цілісності та, безсумнівно, прагнення якнайшвидшої перемоги та довгоочікуваного миру!

Віримо в Україну та майбутнє! З днем народження, улюблений ринок!


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.014
Перейти на повну версію сайту