ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Торгівля
На «7 кілометрі» — великий вибір дитячих колясок
16:37 / 27.06.2023
Торгівля

ОДЕСА, 27 ЧЕРВНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Торгівельні павільйони Промтоварного ринку «7 кілометр» пропонують значний асортимент дитячих колясок, вело- та електромобілів.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Промтоварного ринку «7 кілометр».

У повідомленні підприємства сказано:

У магазинах дитячих товарів, розташованих на Промтоварному ринку, регулярно здійснюється постачання дитячих колясок, вело- та електромобілів.

Для будь-якої вікової групи турботливі батьки можуть підібрати відповідний варіант дитячого транспорту: коляски з люлькою для немовлят, в комплекті зі знімною люлькою та прогулянковою коляскою, універсальні коляски, придатні як для новонароджених, так і для дітей до 3-х років, а також коляски, додатково укомплектовані автокріслом та іншим.

Оптові та роздрібні покупці купують коляски на торговій площі ім. Добрянського, в магазинах-складах на оптово-роздрібних майданчиках «Харківський» та «П'ятий».

Великий асортимент, широкий ціновий діапазон, можливість на місці випробувати в тестовому режимі коляску, що сподобалася, дозволяють прийняти правильне рішення і вибрати для свого малюка найкраще!

Промтоварний ринок «Сьомий кілометр» — найкращий помічник у сімейних покупках!

Наша адреса: Одеська область, Одеський район, смт Авангард, вул. Базова, 20. Час роботи: з понеділка по четвер — з 6:00 до 15:00, субота та неділя — з 6:00 до 16:00. П'ятниця – вихідний.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту