ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Торгівля
На «7 кілометрі» – великий вибір товарів для індустрії краси
14:05 / 13.07.2023
Торгівля

ОДЕСА, 13 ЛИПНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Торгівельні павільйони Промтоварного ринку «7 кілометр» пропонують великий асортимент товарів для косметологічних салонів та перукарень, а також для особистого догляду.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Промтоварного ринку «7 кілометр».

В повідомленні підприємства сказано:

В сучасному світі особистий догляд та краса стали невід'ємною частиною життя. Ринок товарів для індустрії краси постійно розширюється. У торговельних павільйонах «7 кілометру» завжди можна знайти все, що необхідно як спеціалістам галузі, так і тим, хто самостійно доглядає за собою — від професійних косметичних засобів, обладнання, приладдя до аксесуарів та інструментів для обличчя, зачісок та іншого.

На нашому ринку ви знайдете багато продукції, що славиться своєю надійністю та ефективністю. Крім широкого асортименту товарів, ринок «7 кілометр» пропонує також конкурентні ціни. Завдяки великій кількості постачальників, ви можете знайти товари за найвигіднішими цінами.

Доглядати за собою – завжди дуже важливо для самопочуття та впевненості! Запрошуємо на «7 кілометр» за супутніми товарами!

***

ДОВІДКА: Графік роботи Промтоварного ринку: з понеділка по четвер — з 6:00 до 15:00, у суботу та неділю — з 6:00 до 16:00. П'ятниця – вихідний.

Адреса: Одеська область, Одеський район, смт Авангард, вул. Базова, 20.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту