ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Торгівля
На «7 кілометрі» – великий вибір яскравих суконь
13:54 / 02.08.2023
Торгівля

ОДЕСА, 02 СЕРПНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Торгівельні павільйони Промтоварного ринку «7 кілометр» пропонують великий асортимент суконь тих жінок, які бажають виглядати стильно та актуально.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Промтоварного ринку «7 кілометр».

В повідомленні підприємства сказано:

Модний вибір яскравих суконь: «7 кілометр» запрошує!

Для тих, хто мріє виглядати стильно та актуально, модний вибір суконь на Промтоварному ринку «7 кілометр» видається безмежним. Велика різноманітність виробників, країн виробництва, розмірів та модельних ліній дозволяють кожній жінці знайти сукню своєї мрії.

У цьому сезоні домінують яскраві кольори та барвисті принти, легкі, прозорі та витончені матеріали, прямий крій та натуральні лінії також у тренді. Великий асортимент, представлений на нашому ринку, робить вибір суконь різноманітним та захоплюючим!

Ще одна перевага суконь у торговельних павільйонах «7 км» — це широкий вибір розмірів, безліч кроїв та стилів, що підходять для різних типів фігури та на різний бюджет. Підпримці стараються задовольнити потреби усіх наших відвідувачів!

Вибір модних, актуальних та яскравих суконь на промринку «Сьомий кілометр» — це справжнє задоволення. Запрошуємо підкресліть свою унікальність та зарядитися добрим настроєм!

Працюємо за графиком!

***

ДОВІДКА: Графік роботи Промтоварного ринку: з понеділка по четвер — з 6:00 до 15:00, у суботу та неділю — з 6:00 до 16:00. П'ятниця – вихідний.

Адреса: Одеська область, Одеський район, смт Авангард, вул. Базова, 20.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту