ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Торгівля
На «7 кілометрі» – великий вибір теплих пледів
13:44 / 03.10.2023
Торгівля

ОДЕСА, 03 ЖОВТНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Павільйони Промтоварного ринку «7 кілометр» пропонують великий асортимент пледів, які можуть стати найкращими супутниками для затишної осені.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Промтоварного ринку «7 кілометр».

В повідомленні підприємства сказано:

З настанням осені багато з нас шукають способи зробити своє життя теплішим і затишнішим. Один із найпростіших та найприємніших способів зробити це — замотатися в теплий плед чи ковдру та насолоджуватися заспокійливістю. Ці невеликі тканинні скарби можуть стати вашим найкращим другом в холодні місяці, та не лише завдяки теплу.

Пледи не просто зігрівають ваше тіло — вони зігрівають ваше серце та душу. Коли ви обгортаєтеся пледом, ви створюєте себе затишний куточок, де можна розслабитися, зануритися в улюблену книгу, переглянути фільм, або просто мріяти. Пледи також додають вашому інтер'єру окрасу та особистого стилю, роблячи вашу оселю більш затишною і гостинною.

На промринку «7 кілометр» теплі пледи доступні в безлічі варіацій — від м'яких та пушистих до легких та елегантних. Ви можете вибрати плед із природних матеріалів, таких як бавовна, бамбук чи шерсть, що зігрівають і дозволяють шкірі дихати. Чи можете ви вибрати сучасний синтетичний плед, який легко прати і доглядати.

Оберіть незамінний аксесуар для холодних вечорів на «7 кілометрі»! Працюємо за графіком!

***

ДОВІДКА: Графік роботи Промтоварного ринку: з понеділка по четвер — з 6:00 до 15:00, у суботу та неділю — з 6:00 до 16:00. П'ятниця – вихідний.

Адреса: Одеська область, Одеський район, смт Авангард, вул. Базова, 20.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту