ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Торгівля
На «7 кілометрі» – великий вибір товарів для саду та городу
14:51 / 18.03.2024
Торгівля

ОДЕСА, 18 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Торгівельні павільйони Промтоварного ринку «7 кілометр» пропонують великий асортимент товарів для садівників та городників.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Промтоварного ринку «7 кілометр».

В повідомленні підприємства сказано:

Вже зовсім скоро для садівників – городників розпочнеться найгарячіша пора! З радістю повідомляємо, що «7 кілометр» вже має великий асортимент товарів до «зеленого» сезону!

Крім тисяч найменувань одягу, взуття та інших основних споживчих товарів, відвідувачі «7 кілометра» можуть придбати насіння квітів, овочів, зелені, декоративних рослин, саджанці дерев та чагарників, плодово-ягідних культур, розсаду та цибулини квітів, інший посадковий матеріал.

Крім того, саме навесні на ринку – максимальний асортимент садово-городнього інвентарю, різних інструментів для поливу та догляду за рослинами.

Запрошуємо садівників на господарський сектор ринку – вулиці Підгірну, Фабричну, Заводську, де спостерігається основний масив товарів для саду та городу! Працюємо за графіком!

***

ДОВІДКА: Графік роботи Промтоварного ринку: з понеділка по четвер — з 6:00 до 15:00, у суботу та неділю — з 6:00 до 16:00. П'ятниця – вихідний.

Адреса: Одеська область, Одеський район, смт Авангард, вул. Базова, 20.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013
Перейти на повну версію сайту