ІА «Контекст Причорномор'я»
На Херсонщині шукають таланти
20.08.2019 в 16:25
На Херсонщині шукають таланти

На Херсонщині шукають таланти. Громадська організація «Творці сучасності» оголосила творче прослуховування для усіх жителів Херсону та області, хто бажає відкрити в собі та розвивати свої співочі, театральні та інші здібності. Відбудуться вони 25 та 31 серпня.

«Талант – це унікальний дар, даний людині Богом чи успадкований від батьків. Це уміння робити щось з особливою майстерністю, філігранно, краще від інших. Психологи стверджують, що немає не талановитих людей, потрібно тільки вчасно виявити і розвинути обдарування. І тоді неодмінно людина почуватиметься щасливою, бо дуже часто талант відіграє вирішальну роль у долі людини. Тому ми запрошуємо Вас і всіх Ваших близьких та знайомих на творче прослуховування», — кажуть організатори прослуховування.

Учасники прослуховування матимуть змогу продовжити навчання у висококваліфікованих вчителів, брати участь у конкурсах та фестивалях різного рівня. «Творці сучасності» зазначають, що прослуховування абсолютно безкоштовне та вік учасників необмежений.

Заходи відбудуться 25 та 31 серпня о 14:00 за адресою: м. Херсон, Бульвар Мирний, 3, офіс 407. Запис за телефонами: 0956848391, 0667364125.

* Прес-релізи розміщуються на сайті ІА «Контекст-Причорномор'я» у тому вигляді, в якому вони надіслані, без редакторського виправлення.