Початок двадцятого століття ознаменувався для Англії всілякими цікавими відкриттями й дивними науковими винаходами людства. Саме тоді світ побачив найнеймовірніші винаходи майбутнього: бронеавтомобіль, радіотелефон, неонову лампу, віскозне волокно, кондиціонер та пристрій для приготування чаю з годинником. Революційні відкриття сталися також і в харчовій промисловості. З'явилися перші заморожені продукти, що стало неабияким кроком у технології консервування. Для швидкого заморожування вперше почали застосовувати спеціальне устаткування. Продукт вміщували у невеликі ємності і заморожували протягом кількох хвилин. Ще однією важливою новиною цього століття стала поява чаю в одноразових пакетиках. Виготовлялися вручну маленькі пакетики з шовку,, після чого англійською компанією було налагоджене масове виробництво чаю в одноразових пакетиках. Але найнесподіванішою знахідкою була інформація з архівів Британської бібліотеки про те, що 1902 року в Англії відбулися перші експерименти з використання меду Лондон — батьківщина революційних технологій, якими ми користуємося й досі.
для очищення алкоголю. Можливо, саме з цього часу почалася історія горілки «Месіотт». Не дивуйтеся — звична нам торгівельна марка має давню історію й істинно англійське коріння. А засновника однойменної горілки вважали людиною прогресивною, яка на багато років наперед зуміла передбачити важливість технологічного «ноу-хау» для індустрії напоїв.
Це і стало початком виробництва горілки, яке засноване на традиції того часу. «Сьогодні створення особливого м'якого смаку Меdoff — це дуже цікавий і багаторівневий процес, — розповів головний технолог ТМ «Меdoff» Сергій Григоренко. — Горілку фільтрують у великих резервуарах за принципом «медового дощу», який природно осідає, вбираючи в себе усі небажані речовини, і надає горілці м'якості. Після цього абсолютно чиста горілка проходить через додаткову 10-рівневу систему фільтрації. Цілком інноваційні—кришталева, срібна і полірувальна. Кришталева фільтрація надає горілці особливої м'якості, срібна —доочищує її та підкріплює стабільність смакових властивостей. А полірувальна фільтрація надає горілці кристалічного блиску, легко помітного через скло пляшки. Отже, унікальність технології Месіотт полягає в тому, що горілка не має характерного присмаку меду, але при цьому напій на смак вигідно відрізняється від продукції інших виробників, які не використовують цієї технології.
Однак недостатньо оцінювати продукцію з погляду-технологічних тонкощів і сучасних процесів виробництва. Дуже важливі оцінка й визнання споживачів. Щорічно у світі проводиться безліч різних авторитетних конкурсів і дегустацій алкогольної продукції. На них міжнародні дегустатори і професійні експерти дуже вимогливо оцінюють органолептичні показники напоїв методом «закритої дегустації»: натуральність, чистоту, відповідність кольору, смаку та запаху за 100-бальною системою, прийнятою на європейських міжнародних дегустаційних конкурсах. Такими досягненнями у сфері якості та найм'якшого смаку пишається ТМ «Medoff». На рахунку бренда безліч престижних нагород, серед яких — медалі найвищої проби міжнародних конкурсів «United Vodka», «ПродЕкспо», диплом «Відмінно» Чиказького інституту тестування напоїв та ін. Усі ці досягнення «Medoff» продовжує примножувати і як один з лідерів ринку демонструє сьогодні неухильне зростання ринкової частки, а також визнання численних споживачів.
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2024 S&A design team / 0.008Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |