ІА «Контекст Причорномор'я»
Херсон  >  Моніторинги
З нуля починати легше
18.10.2010 / Газета: Слава праці / № 41 / Тираж: 1880

Аніж з мінуса, -уточнює голова правління ВАТ «Калан- чацька харчосмакова фабрика» Наталя Дичок.

Невеликому колективу, який навесні нинішнього року взявся за відновлення на під­приємстві хлібопечення, по­чинати довелося з мінусових показників, а нині уже реалі­зовано продукції більше ніж на 130 тисяч гривень. Осво­єно випікання трьох видів хліба, якого реалізовано до столу споживачів 35 тонн.

Приємно спостерігати, як люди запитують у магазинах, чи є каланчацький хліб.

Але про більш обнадійли­ву перспективу говорити ще не доводиться. Скажімо, про виготовлення мінеральної води та безалкогольних на­поїв. На це потрібна ліцензія, вартість якої однакова як для потужних виробників, так і для ось таких невеликих, які бажають виводити підприєм­ства з небуття, — каже Наталя Вікторівна. — Таких грошей самі не заробимо, та ще й ни­нішнього неврожайного року, коли й земля не дала прибут­ку. Але чинне законодавство змінюється, і є надія, що буде зелена вулиця і для колиш­нього знаного підприємства, яке не втрачає оптимізму і має намір розширити асор­тимент хлібобулочних виро­бів та відкрити два фірмових магазини.

Так і хочеться закликати жителів району: купуйте наш, каланчацький, хліб! Нехай не зачиняється вхід на фабрику.

Автор: Г.ЄРМИШКО


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту