ІА «Контекст Причорномор'я»
Херсон  >  Новини  >  Збройні сили
Українські морпіхи провели навчання на Херсонщині
15:10 / 17.11.2021
Вооруженные силы

ОДЕСА, 17 ЛИСТОПАДА 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – На одному із полігонів бойової підготовки у Херсонській області, поблизу адміністративної межі з тимчасово окупованою територією АР Крим, відбулися батальйонні тактичні навчання з бойовою стрільбою та залученням авіації.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Командування Об’єднаних сил ЗС України.

До батальйонних тактичних навчань було задіяно батальйон морської піхоти, посилений танковою ротою та підрозділом вертольотів армійської авіації. За їх легендою, передовий підрозділ за підтримки армійської авіації відбив наступ загону морської піхоти умовного противника, що намагався прорвати оборону. Крім того, морпіхи за підтримки артилерії і танків унеможливили просування основних сил противника вглиб оборони. Успішно виконавши бойову задачу, військові здійснили рейдові дії, зайняли панівні висоти та відкинули сили умовного противника.

Військові, що брали участь у тренуванні, з поставленими завданнями впоралися, їх мета була досягнута.

В ході тренувань особовий склад отримав практику ведення бою, а командири всіх ланок відпрацювали взаємодію в умовах, наближених до бойових. Головна мета навчань, за словами командувача Об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, полягала у тому, щоб кожен на своєму місці приймав своєчасні та обґрунтовані рішення. Саме тому нагальним аспектом даних навчань була перевірка рівня підготовки офіцерів, сержантів та солдатів, а також формування у них високих морально-психологічних якостей.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.057
Перейти на повну версію сайту