ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Актуальні теми  >  Культура
ІНТЕЛЕКТ-ФОРУМ-2023 стартував в Одесі
15:21 / 10.06.2023
ІНТЕЛЕКТ-ФОРУМ-2023 стартував в Одесі

Загальнонаціональний ІНТЕЛЕКТ-ФОРУМ-2023 в Одесі об'єднає два паралельних заходи соціокультурного та науково-комунікативного спрямування, це: ХХІІІ Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині» та IV ОдесаБібліоСаміт – Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю.
Протягом трьох днів діятиме ХХІІІ Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині», де буде представлена друкована продукція 100 видавництв з усіх куточків України, відбудуться понад 20 презентацій книжкових видань і видавничих проєктів та 15 автограф-сесій письменників. На всі три дні форуму заплановано мистецький ярмарок та вечірні мистецькі програми у внутрішньому дворику ОННБ та прем'єра музично-поетичного перформансу за віршами українських поетів Розстріляного Відродження і поетів-шістдесятників «Я помщуся світу любов’ю» (режисер – Валерія Федотова) в Українському театрі ім. Василька.

Відбудуться чотири сесії Всеукраїнської науково-практичної конференції IV-го ОДЕСАБІБЛІОСАМІТу з доповідями вчених з Латвії, Молдови та 5-ти українських міст.

Ключові заходи Інтелект-форуму відбуватимуться у залах та внутрішньому дворику ОННБ на вул. Пастера, 13, та на майданчиках партнерів-бібліотек міста

За три дні ІНТЕЛЕКТ-ФОРУМу ви зможете побачити новинки близько 100 видавництв, у тому числі – нещодавно створених (приміром, видавництво «Азіатика») й тих, які візьмуть участь у форумі вперше. Гарною новиною є те, що, попри виклики воєнного часу, в Одесу приїхало більше вітчизняних видавництв, ніж попереднього разу у 2021 році.


Коментарі

Немає коментарів
Контрольний код:
 
введіть, будь ласка, літери, які ви бачите зліва
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail:
Коментар: *

© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.021
Перейти на повну версію сайту