ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Культурний аспект
ГАНДБОЛ МАЄ БУТИ НЕ ТІЛЬКИ РЕЗУЛЬТАТИВНИМ, АЛЕ Й ЗАХИЩЕНИМ
19:44 / 01.06.2020

1 червня відбулося розширене засідання президії ФГО. Були присутні запрошені гості – начальник управління фізкультури і спорту Одеської обласної державної адміністрації Валентина Кольчак та заступник голови Постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, спорту, культури та туризму Сергій Біб, а також директори ДЮСШ, керівники спортивних установ, тренери та викладачі.

Засідання було приурочено до Всесвітнього Дня захисту дітей. Адже сьогодні питання безпеки дітей – вихованців спортивних закладів та відповідної організації процесу їх навчання і дозвілля є вкрай актуальними.

Голова ФГО Сергій Гриневецький, перш за все, зосередив увагу присутніх на нагальних проблемах роботи в умовах карантину та необхідності дотримуватися відповідних норм безпеки. Він також зазначив, що входити до процесу тренування необхідно поступово і зважено, а на перші заняття, по можливості, запрошувати лікаря та представників батьківського комітету.

Сергій Рафаїлович висловив подяку обласній адміністрації та обласній раді за всебічну підтримку розвитку гандболу, зокрема включення гандболу до обласної комплексної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2018-2020 роки.

Очільниця управління фізкультури і спорту Валентина Андріївна Кольчак привітала присутніх, а також наголосила на фізичних та психологічних особливостях повернення до процесу навчання і тренування, розповіла про ситуацію у світі щодо проведення змагань та чемпіонатів різного рівня і відповіла на запитання присутніх.

Зустріч завершилася приємним мажорним акордом. Всі дитячо-спортивні школи, де є відділення гандболу отримали комплекти необхідного інвентарю – м’ячі, сітки, форму тощо. Висловлюємо надію, що навчальний процес, а також участь у різного рівня змаганнях невдовзі стануть можливими у звичному режимі. Отже, будьте здорові та дотримуйтесь норм безпеки!

Подаємо також Рекомендації Міністерства охорони здоров’я України щодо організації протиепідемічних заходів в деяких закладах фізичної культури і спорту на період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної хвороби.

Джерело


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.006
Перейти на повну версію сайту