ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Культурний аспект
Відповідальний бізнес: відбудеться нагородження переможців XI Конкурсу Кейсів з КСВ
15:51 / 17.12.2020

22 грудня 2020 року CSR Ukraine, експертна організація «Центр Розвиток КСВ» проведе конференцію та церемонію нагородження переможців всеукраїнського XI Конкурсу Кейсів з КСВ «Кращий внесок в Цілі сталого розвитку».

Генеральний партнер Конкурсу – компанія EY. Партнер номінації «Бізнес, що підтримує мистецтво та культуру» – Український Культурний Фонд (УКФ). Медіапартнер – журнал «Бізнес»

Конкурс проводиться одинадцятий рік поспіль та має за мету популяризувати КСВ практики українських компаній та нагородити кращі з них за сталий внесок у розвиток суспільства. В цьому році Центр «Розвиток КСВ» отримав 40 кейсів компаній в Україні.

Марина Саприкіна, керівниця Центру «Розвитку КСВ» зазначила: «КСВ проєкти компаній стали особливо цінними цьогоріч, коли пандемія змусила бізнес переглянути свої стратегії та виділити основне – те, що сприяє досягненню локальних Цілей сталого розвитку в країні. І вже скоро ми дізнаємось, хто з компаній зробив трохи більше і краще, але, всупереч результатам, ми всі перемогли від того, що в критичні часи бізнес проявляв свою соціальну відповідальність».

Темою цьогорічної онлайн-конференції стануть Цілі сталого розвитку та внесок бізнесу у розвиток країни.

Наталія Теленкова, керівниця комітету з питань корпоративної відповідальності компанії EY в Україні: «Ми живемо в цікаві часи. Виклики, що доводиться долати, вимагають мудрості, креативу, послідовності. І роблять нас всіх сильнішими. Як ніколи цікаво буде почути історії українських компаній про досвід на ниві корпоративної відповідальності за цей період».

Під час онлайн-заходу будуть презентовані КСВ-кейси компаній, що реалізовувались у 2020 році. Традиційно, всі практики спрямовані на реалізацію Цілей сталого розвитку 2030. Також цього року вперше будуть оцінюватись кейси в номінації «Бізнес, що підтримує культуру», партнером якої став Український культурний фонд.

Реєстрація на захід: https://forms.gle/LNsG2z5VfwFDJmma9

До оцінки кейсів долучились міжнародні КСВ-експерти, експерти УКФ та учасники конкурсу. У 2020 р. на Конкурс було подано 40 кейсів українських та міжнародних компаній в Україні, серед яких: Нова пошта, Київстар, Nestle, Goodvaley, ДТЕК, EPAM, Eva, Infopuls, Intellias, Carlsberg та інші.

Контактна інформація: Чайка Дар’я, комунікаційна менеджерка Центру «Розвиток КСВ», pr@csr-ukraine.org, 0966227609

_______

Конкурс кейсів з КСВ. Започаткований у 2009 році, Конкурс перетворився в єдину національну премію відзначення проєктів соціальної відповідальності компаній. У 2020 році Конкурсу виповнюється одинадцять років (у 2014 році Конкурс не проводився). Організатором виступає Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності». Постійним партнером Конкурсу є міжнародна консалтингова компанія EY. За весь час було зібрано понад 400 кейсів, кейси оцінювали 35 міжнародних експертів, підготовлено 10 публікацій. З 2016 року незмінною темою конкурсу є Глобальні Цілі сталого розвитку 2030 – ключові напрямки розвитку країн, що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку, і нараховують 17 цілей, яким відповідають 169 завдань.

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). www.csr-ukraine.org

EY – міжнародний лідер з аудиту, оподаткування, права, супроводу угод і консультування. Наші знання та якість послуг, які ми надаємо, сприяють зміцненню довіри та впевненості на ринках різних країн у всьому світі. Ми формуємо команду видатних лідерів, під чиїм управлінням наш колектив виконує взяті на себе зобов’язання. Таким чином, ми робимо суттєвий внесок у поліпшення ділового середовища в інтересах співробітників, клієнтів і суспільства в цілому.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту