ИА «Контекст Причерноморье»
Одеса  >  Моніторинги
ЖИВЕ ПИВО ДЛЯ ГАРНИХ ЛЮДЕЙ
05.08.2010 / Газета: Одесские известия / № 83(4065) / Тираж: 23655

Ще одне підприємство харчової промисловості одержало прописку на кілійському ТОВ «Титан» – броварня. Тут за класичною баварською технологією тепер варять пиво.

Два роки колектив підприємства під керівництвом Ігоря Борисовича Капітана займався впровадженням цього виробництва. Устаткування закуплено в Німеччині, там же купуються хміль і солод найвищої якості.

Напевно, небагато шанувальників пива знають, що процес виготовлення їхнього улюбленого напою досить трудомісткий і тривалий. Насамперед, для якісного продукту необхідна абсолютно чиста вода. На кілійській броварні у процесі очищення одержують воду, яка містить усього лише тисячні частки домішок. Після варильного відділення пиво, вірніше те, що у майбутньому стане цим напоєм, надходить до бродильного відділення, а потім до спеціальних камер, де протягом 28-ми днів дозріває, набуваючи специфічного і такого улюбленого в народі смаку і запаху. Увесь процес пивоварства повністю автоматизований і виключає вплив людського чинника на будь-якій зі стадій.

Після дозрівання пиво – а називається воно «Kapitan Gold» – розливається в кеги і йде до споживача.

Але колектив ТОВ «Титан» та його керівник не збираються зупинятися на досягнутому. Зимова програма розвитку броварні включає розлив пива в пляшку. Далі в їхніх планах – випуск нових сортів пива «Kapitan Silver» і «Kapitan Blaсk».

Автор: Надія ПАВЛОВА, м. Кілія


© 2005—2025 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2025 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту