ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
ПОДЯКУЙ УЧИТЕЛЕВІ!
20.03.2021 / Газета: Чорноморські новини / № 21-22(22240-22241) / Тираж: 8525

Міністерство освіти і науки України та фінський проєкт підтримки реформи української школи «Навчаємося разом» проводять кампанію «Подякуй вчителю», яка є завершальним етапом національної кампанії «Класний вчитель».

Із самого початку метою проєкту була промоція наших вчителів як сучасних, компетентних, ерудованих і творчих педагогів, яких люблять учні, яким довіряють батьки та які вміють зацікавити дітей предметом, розкрити їхній потенціал і надихнути на подальші здобутки.

«Подякуй вчителю» — це логічне продовження цієї ініціативи, завданням якої є нагадати українцям про важливу роль, яку вчителі, через особистий приклад і досвід, відіграють у розвитку учнів навіть у дорослому житті.

До участі в кампанії залучені представники різних професійних сфер: заступник міністра освіти і науки з питань цифровізації Артур Селецький (на знімку), телеведуча Наталія Мосейчук, дослідниця Антарктиди Марія Павловська, дитяча письменниця Таня Стус і президент федерації стронгмену України Сергій Конюшко. Вони взяли участь у зйомці зворушливого відеоролика, в якому згадали про вчителів, котрі зіграли значущу роль у їх особистому та професійному становленні, висловили слова подяки та закликали українців зробити те ж саме. Відео опублікували на офіційних сторінках МОН та фінського проєкту «Навчаємося разом» у Facebook під хештегом #ПодякуйВчителю. Із героями відео створено також мотиваційні постери для просування кампанії у соцмережах.

Проект фінансується ЄС і співфінансується та впроваджується Міністерством закордонних справ Фінляндії.

Автор: -


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту