ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
Будуть носити з гордістю
30.03.2021 / Газета: Вечерняя Одесса / № 35(11025) / Тираж: 10407

У Військової академії — новий нарукавний знак.

Він виготовлений у вигляді іспанського геральдичного щита, знак розсічений та перетнутий на чотири частини відповідно до чотирьох факультетів вишу: червоний (марун) вказує на факультет підготовки спеціалістів десантно-штурмових військ, сіро-сталевий — на факультет підготовки спеціалістів військової розвідки та спеціального призначення, два синіх по діагоналі — два факультети: підготовки спеціалістів матеріально-технічного забезпечення й ракетно-артилерійського озброєння.

У центрі нарукавного знака — червоний щиток з якорем «Кішка» з чотирма лапами вказує на місце розташування Військової академії в місті Одесі. За цим щитком схрещені смолоскип з мечем. Смолоскип є загальновживаним символом знань та навчальних закладів, а меч — вказує на належність Військової академії (м. Одеса) до Сухопутних військ Збройних Сил України.

Віднині усі військовослужбовці славетного вишу з гордістю носитимуть новий нарукавний знак, як символ належності до могутнього монолітного колективу легендарного закладу — Військової академії (м. Одеса).

Автор: -


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту