ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
«Червона» зона. Постскриптум»
09.12.2021 / Газета: Вечерняя Одесса / № 138-139(11128-11129) / Тираж: 10407

Спільний спецпроєкт UA: ОДЕСА з друкованими та онлайн-виданнями Одещини

Завтра, 10 грудня, з 19.00 до 21.00 дивіться в телеефірі UA: ОДЕСА та соцмережах мовника марафон «Червона» зона. Постскриптум», присвячений пандемії коронавірусу та вакцинації від ковіду на Одещині. Марафон виходитиме зі студії «Суспільного» в Одесі за участі партнерських видань: «Вечерняя Одесса», «Одесская жизнь» та Інтернет-видання «Ізбірком».

«Тема пандемії, на жаль, не втрачає актуальності. Ми вирішили об’єднати наші зусилля, як Суспільного мовника з тими медіа, які працюють з аудиторіями поважного віку, аудиторіями, які схожі з нашими і поділяють наші погляди на проблематику пандемії. Дуже вдячна за довіру колег, такий формат в Одесі буде реалізовано вперше. Хвилюємося всі. Наш марафон буде мати радіоваріант, а також друковані версії у партнерів. Гості нашого марафону — експерти з тематики, будемо ставити їм питання, що турбують наші аудиторії. Маю надію, що разом — допоможемо зупинити пандемію і змінити ставлення до вакцинації», — розповідає продюсерка «Суспільне Одеса» Олена Кваша.

Місцеві ЗМІ об’єднали свої зусилля у спеціальному проєкті, щоб з’ясувати, як змінилося життя жителів області за два роки пандемії, проаналізувати підсумки цього періоду, ситуацію в регіоні, наслідки та основні проблеми, а також, що потрібно знати про вакцинацію.

Спікерами у студії стануть лікарі та пацієнти, експерти з тематики та інші. Прямий ефір виходитиме з сурдоперекладом.

Дивитися онлайн-трансляцію марафону можна на сайті філії https://od.suspilne.media/live філії та ютуб-каналі філії https://www.youtube.com/channel/UCHUgd2j9_RTxt4CF4JJhqNQ

Автор: -


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту