ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
«Вечірка» — це символ міста
29.06.2023 / Газета: Вечерняя Одесса / № 51-52(11291-11292) / Тираж: 10407

Без перебільшення: піввіковий ювілей улюбленого друкованого видання різних поколінь одеситів — подія для нашого міста. «Вечірка» — це невід’ємна частина іміджу Одеси, втілення її духу та волелюбності.

І ось що цікаво. Газета дуже швидко, майже з перших номерів, стала основним друкованим виданням міста. Той, хто пам’ятає ті часи, погодиться — газети тоді, 50 років тому, були основним джерелом інформації. Пресі довіряли, із неї черпали новини. Кіоски були вщент завалені газетами, у тому числі тими, які видавалися у нашому місті, зі сторінок яких розповідалося про життя Одеси. У цьому інформаційному морі можна було легко загубитись. Але «Вечірка» одразу ж знайшла свою дорогу, своє неповторне обличчя.

На жаль, із засновником газети Борисом Федоровичем Дерев’янком мені не довелося бути близько знайомим. Період нашого спілкування зайняв зовсім невеликий час. Але мені запам’яталося, яким ґрунтовним у своїх судженнях та світоглядних позиціях був редактор газети. Яким принциповим. І дуже цікавим співрозмовником.

Я щиро бажаю одеському виданню успіхів та процвітання. І нехай якомога швидше настане той день, коли на шпальтах газети з’явиться найочікуваніша публікація — про перемогу України!

Анонс

В наступному номері газети читайте інтерв’ю з міським головою Одеси Геннадієм Трухановим щодо поточної ситуації в місті, зокрема, про допомогу, що отримують містяни, які постраждали внаслідок ракетних атак, про гостинність Одеси до вимушених переселенців з Херсона та про особливості курортного сезону цього року.

Геннадій ТРУХАНОВ. Мер Одеси

Автор: -


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту