ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
Vivat, оксамитовий сезон!
10.08.2023 / Газета: Чорноморські новини / № 33(22458) / Тираж: 8525

Теракт росіян на Каховській ГЕС зірвав початок пляжного сезону в Одесі. Проте станом на сьогодні констатуємо, що якість води у Чорному морі стабілізувалася та відповідає всім санітарним нормам, написав у вівторок у своєму Телеграм-каналі голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер, повідомляючи, що підписав розпорядження щодо підготовки доступу людей на пляжі.

Утім, наголосив він, безпека — понад усе, тому пляжі мають бути обладнані захисними сітками, що унеможливлюють потрапляння мін, спостережно-рятувальними постами, буями, засобами гучного мовлення, наявними поблизу укриттями.

Відповідно до розпорядження, сьогодні, 10 серп-ня, до 17.00 Одеська, Білгород-Дністровська та Ізмаїльська РВА мають, провівши відповідну підготовку пляжів, подати акти про їх готовність до Одеської ОВА. Хто не встигне, зможе подати пізніше.

«Та закликаю всіх укластися в строки, щоб уже цими вихідними Одещина могла зустрічати туристів. За прогнозом, буде до +30, тож чекаємо всіх на наші найкращі в світі пляжі», — написав очільник ОВА.

Олег Кіпер повідомив також, що внесено зміни у графік роботи кафе та ресторанів — її продовжено до 23.00. «Пішли назустріч бізнесу, внесли зміни до спільного наказу. Відтепер заклади громадського харчування можуть, за бажанням, працювати до 23.00, — написав він, наголосивши: — Але без дискотек! Обмеження щодо розважальних заходів залишаються. Нагадую, гучна музика, прожектори та дискотеки мають закінчуватися до 22.00! Бізнес, у свою чергу, пообіцяв дотримуватися правил безпеки та відповідально дбати про персонал, який має вчасно добиратися додому».

Автор: -


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту