ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
Стипендії для дітей полеглих захисників
28.12.2023 / Газета: Чорноморські новини / № 53(22478) / Тираж: 8525

На одній з останніх сесій депутати балтської міської ради ухвалили рішення про призначення стипендій дітям полеглих військовослужбовців, повідомляє тижневик «Ваш інтерес».

За словами начальниці відділу сім’ї, молоді та спорту міськради Наталії Товстухи, у громаді особливу увагу приділяють соціально незахищеним верствам населення, зокрема родинам, що опинилися у складних обставинах через втрату годувальників — військових, які загинули, перебувають у полоні або були визнані безвісті відсутніми. Тож ініціатива міського голови Сергія Мазура про встановлення стипендій дітям з таких родин мала одностайну підтримку.

«На сьогодні виплачені стипендії 44 дітям Балтської громади у розмірі 5000 гривень на наступний рік. Сподіваємося, що кількість таких дітей у нас не збільшуватиметься. Висловлюємо глибоку подяку Збройним силам України, зокрема й воїнам-землякам, за те, що ми живемо в своїх домівках, працюємо на своїй землі. Але ціна цьому, знаємо, дуже висока. Тому наша громада всіляко підтримуватиме сім’ї військовослужбовців, які, боронячи нашу Батьківщину, віддали найдорожче — своє життя», — прокоментувала рішення Балтської міської ради щодо виплати стипендій Наталя Товстуха.

Автор: -


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.005
Перейти на повну версію сайту