ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
На Трасі здоров’я — без електротранспорту
18.04.2024 / Газета: Вечерняя Одесса / № 31-32(11375-11376) / Тираж: 10407

Минулими вихідними мер Одеси Геннадій Труханов побував на Трасі здоров’я, інформує прес-служба міськради. Як зазначив міський голова, ця локація створена для того, щоб люди відпочивали та займалися спортом.

Геннадій Труханов також нагадав, що цією територією можуть пересуватися лише екскурсійні автомобілі, і закликав містян не користуватися електросамокатами й іншими видами електротранспорту на Трасі здоров’я.

Одеський міський голова зазначив, що на Трасі здоров’я спільно зі спортивною громадськістю та бізнесом реалізовано експериментальний проєкт зі встановлення зручного локера. Сучасна переодягальня для спортсменів розташована біля спортивного майданчика ALPHA Gravity в районі пляжу «Отрада». Переодягальня оснащена шухлядами з електронними замками, зарядними пристроями для гаджетів, вішалками тощо. Якщо локер буде мати попит, чисельність таких переодягалень уздовж Траси здоров’я буде збільшуватися.

«Радий бачити таку кількість фізично активних людей на Трасі здоров’я. Будемо продовжувати покращувати умови для занять спортом», — сказав міський голова.

Нещодавно тут також був оновлений баскетбольний майданчик. Роботи виконувалися позабюджетним коштом.

Автор: -


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту