ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
Вітрові електростанції на Ізмаїльщині
20.06.2024 / Газета: Вечерняя Одесса / № 49-50(11393-11394) / Тираж: 10407

Ситуація в енергетиці примушує шукати всілякі шляхи вирішення проблеми постачання світла в домівки мешканців Одеської області. Так, в Ізмаїльскому районі замислилися про будівництво вітрових електростанцій. Про це повідомив голова Ізмаїльскої районної державної (військової) адміністрації Родіон Абашев:

«За участю заступника голови Одеської обласної ради Олександра Урбанського провів нараду з питань технічної можливості будівництва вітрових електростанцій на території Саф’янівської, Суворовської та Ренійської об’єднаних територіальних громад Ізмаїльського району.

Ізмаїльщина має потужний потенціал розвитку на своїй території альтернативних джерел енергії — вітрової, сонячної та інших, що сприяє досягненню нашою державою енергетичної безпеки, а також дозволяє територіальним громадам отримати нові робочі місця та збільшити надходження до місцевих бюджетів.

Представники компанії, яка проєктує і запроваджує будівництво вітрових електростанцій у країнах Європи, у режимі відеозв’язку розповіли про деталі реалізації проєктів з енергозабезпечення (розробка інвестиційного плану для залучення грошових коштів, проєкту землеустрою земельної ділянки і містобудівних умов до забезпечення підготовчих та будівельних робіт і підключення до електромереж)».

Автор: -


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту