ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
Медична допомога мешканцям Київського району
10.10.2024 / Газета: Вечерняя Одесса / № 83-84(11427-11428) / Тираж: 10407

В консультативно-діагностичному центрі №20 на вул. Левітана відремонтовано хірургічне відділення, інформує пресслужба міськради. У медзакладі повністю оновлено медичне обладнання, меблі для персоналу та пацієнтів, робочі місця лікарів обладнані сучасною оргтехнікою.

У відділенні надається планова діагностична та лікувальна допомога при різноманітних хірургічних і травматологічних захворюваннях, виконуються операції одного дня, які не потребують госпіталізації. Також лікарі відділення надають ургентну спеціалізовану допомогу при невідкладних станах.

Центр оснащений сучасним обладнанням для ендоскопії, гастроскопії, мамографії. Обстеження проводяться на безоплатній основі в межах державної програми медичних гарантій за направленням сімейного або лікуючого лікаря. Для стерилізації обладнання використовується спеціальна автоматична мийка, яка забезпечує високий ступінь очищення та стерильності.

«Ми продовжуємо модернізувати обладнання та поліпшувати умови для комфорту пацієнтів і медперсоналу в провідному амбулаторному медичному закладі Київського району», — зазначив віцемер Одеси Павло Вугельман.

Автор: -


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту