ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Моніторинги
Компанія «ЮГФУД». Найкращі!
24.10.2024 / Газета: Вечерняя Одесса / № 85-86(11429-11430) / Тираж: 10407

Минулої неділі, 20 жовтня, відзначався День працівників харчової промисловості України. Не знаю, як де (в Одесі не так багато залишилося підприємств даного сегменту економіки), а от на підприємстві компанії «ЮГФУД», де на основі тіста Філо готують чудові ROLLINI, Вертути, Пироги, Плацинди, Хачапурі, Штруделі під торговою маркою Valesto, було організовано справжнє свято.

За традицією все почалося зі зборів виробничого колективу, де зі щирою промовою, зворушливими привітаннями та побажаннями, теплими словами, грамотами та подарунками вітав всіх співробітників засновник компанії Валерій Волков. І це ще не все — була чудова фотосесія на тлі брендволу, де кожен співробітник мав змогу сфотографуватися як з власником компанії, так і зі своїми колегами, які вже давно стали однією родиною. Ну і родзинкою свята був величезний святковий торт, прикрашений одним словом: «Найкращі!».

І в цьому визначенні — найкращі! — не було ніякого перебільшення. Команда — це перше слово, яке спадає на думку, коли потрапляєш на ту чи іншу виробничу ділянку заводу, коли бачиш, наскільки злагоджено та відповідально кожен працівник працює на своєму робочому місці. Втім, інакше й не можна — якщо хочеш, щоб результати твоєї праці були оцінені найвищою міркою.

Нещодавно газета робила репортаж з підприємства, ми довго розмовляли з Валерієм Волковим (номер газети за 29 серпня). Говорячи про успіхи компанії, яка зуміла не лише вистояти під час війни, а й зробити кілька кроків вперед у своєму розвитку, засновник «ЮГФУД» на перше місце серед усіх складових поставив наявність злагодженої команди.

Валерій Волков, засновник компанії «Югфуд»Валерій Волков, засновник компанії «Югфуд»

Звісно, створити її було дуже непросто. Але це вдалося. Насамперед, за рахунок того, що будь-який співробітник компанії знає: він ніколи не залишиться віч-на-віч з будь-якими своїми проблемами, хоч виробничими, хоч особистого характеру. А командний настрій — це і синергія творчого підходу, і акумуляція гарного настрою та об’єднання позитивного світовідчуття. І все це — тут вам будь-який шеф-кухар підтвердить — передається у вироблений продукт. Тепер зрозуміло, чому продукція під торговою маркою Valesto така смачна?

Ну а в «ЮГФУД» з нагоди Дня працівника харчової промисловості України нагороди та подарунки отримали, перш за все, ті, хто стояв біля витоків, майже десять років тому. І за традицією їх вручав особисто Валерій Волков.

Олена Орлова — одна з тих, хто починав спільну справуОлена Орлова — одна з тих, хто починав спільну справу

Працівники, якими пишається компанія «ЮГФУД»: Ганна Шарпе, Савченко Анатолій, Станкова Наталія, Орлова Олена, Мєрііна Анастасія, Пельтик Олександр, Мезенцева Наталія, Савченко Олександр, Умрихін Дмитро, Пасинков Андрій, Школьний Віталій, Савченко Андрій, Куру Андрій, Зварич Павло, Катерєва Олена, Голуб Марина, Грушовенко Наталія, Жекова Наталія, Степанова Тетяна, Постнова Ольга, Любченко Сергій, Трофимов Костянтин, Стоянова Вікторія, Жила Станіслав, Чайка Павло, Медведь Вікторія, Качур Ірина, Черненко Анатолій, Попірайко Катерина, Соловйова Христина, Міхайлов Євген та Волошина Віталія.

Компанія «ЮГФУД» відкрила свій «новий рік». Чим він ознаменується, ми обов’язково розповімо. Адже компанія

«ЮГФУД» — лауреат редакційного конкурсу пам’яті Б. Ф. Дерев’янка «Люди справи» . А ми своїми лауреатами пишаємось.

Автор: Олег СУСЛОВ


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту