ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Сільське господарство
Сергей Гриневецкий поздравил работников АПК с профессиональным праздником
15:22 / 15.11.2020
Сельское хозяйство

ОДЕССА, 15 НОЯБРЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Почетный гражданин Одессы и Одесской области Сергей Гриневецкий поздравил с профессиональным праздником работников сельского хозяйства.

Как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», об этом говорится на Фейсбук-странице «Наш выбор — Сергей Гриневецкий».

В поздравлении одесского общественного деятеля сказано:

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА, ДРУЗІ!

Сьогодні День працівників сільського господарства України — свято справжніх трударів та дбайливих господарів, які щодня розумом, серцем, невтомними руками зберігають багато століть нашу благодатну ниву.

Одеська область — історично і географічно визнаний сільськогосподарський район. Зерновиробництво та овочеводство, виноградарство та тваринництво, харчова і переробна промисловість, наукове забезпечення аграрного сектору — всі ці складові є запорукою нормальної, гідної якості життя людини та продовольчої безпеки не тільки регіону, а й держави в цілому.

Не дивлячись на критичну ситуацію, у якій цього року опинилася Одещина внаслідок жахливої посухи, наші аграрії змогли мобілізуватися, вистояти і в черговий раз показати свою силу та професійність.

Висловлюю шану і подяку всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

Щиро дякую Вам, трударі, за любов до землі, мудрість і витримку та зичу міцного здоров’я, благополуччя, злагоди та щедрих врожаїв.

Сергій Гриневецький


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту