ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Збройні сили
Корабель ВМС ЗС України, який зазнав аварії в Чорному морі, повернувся в пункт базування
12:10 / 15.10.2021
Вооруженные силы

ОДЕСА, 15 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Корабель Військово-Морських Сил Збройних Сил України, який під час виконання завдань за призначенням зазнав лиха в акваторії Чорного моря повернувся до Одеси в пункт постійної дислокації.

Про це ІА «Контекст-Причорномор’я» повідомили в службі по зв'язках з громадськістю Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Корабель буде відновлено в короткі терміни, після чого він продовжить виконувати завдання за призначенням у складі ВМС ЗС України.

Завдяки професійним діям екіпажу наслідки аварійної ситуації, незважаючи на штормові умови, вдалось локалізувати та не допустити подальше затоплення відсіків корабля. Командування ВМС ЗСУ також відмітило професійні дії морської авіації, що здійснювала транспортування аварійно-рятувального майна та евакуацію особового складу.

Командування Військово-Морських Сил ЗС України висловило слова вдячності керівництву та особовому складу казенного підприємства «Морська пошуково-рятувальна служба» Міністерства інфраструктури України, а також Державної прикордонної служби України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій за надану допомогу.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту