ОДЕССА, 08 ОКТЯБРЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Виноделы SHABO рассказывают о технологии отбора лучших ягод, являющейся одним из секретов производства качественного вина.
Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе винодельни SHABO.
В сообщении предприятия сказано:
Весь світ SHABO зараз обертається лише навколо винограду 🍇
У відділенні мікровиноробства наразі йде активна багатоступенева «перевірка» кожної ягоди. Завдяки поєднанню ручної праці та сучасного європейського обладнання, аналогів якого немає більше в Україні, «відбір» проходять лише най-най-найкращі ягоди.
Наприклад, наш сортувальний вібростіл, від французької компанії “Mistral”, калібрує кожну окрему виноградину за вагою та розміром.
Таким чином, до наступного етапу — бродіння в дубових чанах — переходять по-справжньому відбірні ягоди
🍇 з однієї мікроділянки
🍇 максимально стиглі
🍇 одного розміру
🍇 цілісні й не пошкоджені
Завдяки цьому вина високих колекцій отримують свій неповторний букет та бездоганний смак 🍷
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2024 S&A design team / 0.017Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |