ОДЕССА, 14 ЯНВАРЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Винодельческое предприятие SHABO рассказало о жизни и «работе» своих виноградников в зимний период.
Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе винодельни SHABO.
В сообщении предприятия сказано:
Навіть взимку виноград «працює» та набирається сил 😍
Після збору врожаю, ми одразу розпочинаємо створювати умови для наступного най-най-найкращого року.
Один з важливих етапів — це система живлення коріння 💦 Адже при правильному живленні майбутнім ягодам не варто боятися навіть посушливого літа.
Наші виноградарі застосовують спеціальну технологію — прорізають глибокі борозни між рядів для накопичення вологи. Тож, навіть незначної кількості осадів достатньо, аби волога проникла вглиб ґрунтів нашого теруару.
Сьогоднішній м’який та ніжний сніг — це ще один подарунок природи нашим виноградникам 😍🙌🏻
Завдяки цьому, ґрунти нашого теруару накопичать ще більше вологи, а біла снігова ковдра захистить ґрунти від морозів, що очікуються днями.
Минулого року, не дивлячись на посушливий сезон, ми отримали надзвичайний врожай, який наші технологи назвали визначним. Цьогоріч, завдяки дарункам природи, наші виноградарі та технологи вже прогнозують по-справжньому великий врожай!
Як бачите, навіть взимку ми та наші виноградники працюють. Аби кожен поціновувач, добре знайомий з винами SHABO, невдовзі оцінив наші старання в смаку та ароматі вин🍷
Тож ми вже заплющуємо очі й уявляємо, як ви зробите перший ковток нашого вина вінтажу 2021 та розповісте нам, як потенціал шабського теруару розкривається з року в рік ❤️
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2024 S&A design team / 0.013Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |