ОДЕССА, 15 ФЕВРАЛЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Винодельческое предприятие SHABO познакомило с тонкостями будущей профессии выпускников школы сомелье «Мастер класс».
Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе винодельни SHABO.
В сообщении предприятия сказано:
⁃ З чим порадите смакувати чорноморські мідії під ніжним вершковим соусом?
⁃ Раджу скуштувати цю страву з витриманим вином Тельті-Курук Grand Reserve вінтажу 2014. Його свіжий та мінеральний смак стане відмінною парою до морепродуктів
⁃ Мені пляшку, будь ласка!
Ще 20 років назад подібний діалог в українських ресторанах був скоріш фантастикою. А сьогодні в Україні вже є експерти, що лише за ароматом зможуть відрізнити вино з Бордо, долини Кольчагуа в Чилі та Шабо.
І все це здійснилось завдяки величезним зусиллям Наталії Благополучної😌
Щороку десятки людей закоханих у вино, перетворюють хоббі на професію, закінчуючи першу в Україні школу сомельє «Майстер клас»🍷
Сьогодні 20 випускників школи сомельє мали змогу поринути в усі тонкощі виробництва, поспілкуватися з технологами, продегустувати усі колекції SHABO та порівняти вінтажи.
Ми, як класики, переконані, що тільки доторкнувшись до землі, де зростав виноград, можна розгадати смак вина. Тому завжди раді приймати в гостях Наталію Благополучну (https://www.facebook.com/nataliia.blagopoluchnaya ) та її учнів, ділитися своїми знаннями та досвідом, адже саме сомельє є провідником у винний світ між виноробами та споживачами.
Дякуємо за візит кожному з випускників. Вже бачимо цей грандіозний шлях амбасадорів українського вина 🍷❤️
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2024 S&A design team / 0.061Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |