ОДЕССА, 28 ФЕВРАЛЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Винодельческое предприятие SHABO рассказало один из секретов производства качественного вина.
Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе винодельни SHABO.
В сообщении предприятия сказано:
Підрізку майже завершено 👌🏼
Майже півтора місяці наші виноградарі готують лози до сезону 2021. Більше 1000 га виноградників вже готові зустрічати весну 😍
На кожній лозі ми лишаємо не більше чотирьох бруньок. Це один з перших етапів регулювання кількості та якості врожаю 👆🏼
Наразі нам лишилось привести до ладу останні 150 га винограду сортів Тельті-Курук, Рислінг, Шардоне, Каберне Совіньйон Блан.
Сподіваємось, вже зовсім скоро ми покажемо вам розпуск бруньок, а поки тримайте зимове фото з #shabo_terroir
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2024 S&A design team / 0.017Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |